

- Спокойно, ще се върне! Нали "яйцата" му са тук...

- Ракията на баща ти.

КАТ
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Най-добре е да приготвите гозбата със свинско месо, но нищо не пречи да използвате пилешко, телешко, заешко или каквото месо в момента имаме под ръка
Стават хрупкави отгоре и с чудесен и наситен вкус отвътре
Вече обикновена баница вкъщи не правя, тъй като всички искат да има плънка
Тази рецепта е много лесна
Хрупкави отвън и мекички отвътре, те са истинска наслада за всеки
Пиле със сочни зеленчуци по китайски в български прочит, което го прави още по-вкусно
Опитните домакини знаят няколко трикчета, с които и без млечни продукти то става нежно и вкусно
Кайма по турски, запечена на фурна
Перфектно ястие за гости
Ако трябва с две думи да опишем вкуса, те определено ще са Леле Мале